♥ Fars dag!

Dags att fira min kära far med lite middag. Och cupcakes, så klart!

Det blev vaniljcupcakes fyllda med hallonmojs och limefrosting och sugarpaste dekorationer.

Eftersom min pappa inte gillar sådär söta bakelser och så, men ändå slukar dem med hull och hår, så antar jag att han inte har tröttnat på dem ännu. (Med tanke på att det OFTA blir cupcakes till kaffet hos oss.. )

Grattis på fars dag, älskade fina pappa! Älskar dig!
/Totan


♥ Cupcakes till jobb

Tyckte mina fina och flitiga design kollegor behövde en Dear sugar rush inför helgen, så då tog jag med dessa till jobb. De blev glada. :D






Chokladcupcakes med piggelinfrosting. (körde samma design som till chokladcupcaksen för 40 års kalaset, orkade inte vara superkreativ sådär på morgonkvisten :D )

♥ 40 års kalas

I fredags var det dags att leverera en beställning till ett 40 års kalas. Min arbetskamrat Magnus fyllde år och ville ha lite cupcakes till sin fest. Alltid så kul att få beställningar till stora fester!
Smakerna blev:

♥ Vanilj cupcakes med rabarber/limefrosting med dekorationer i sugarpaste.
♥ Chokladcupcakes med päronfrosting med hyvlad mörk choklad och dekorationer i sugarpaste.

Grattis Magnus och hoppas du fick ett lyckat kalas!



♥ Halloween och möhippa

Igår gjorde jag nog de roligaste cupcakesen jag gjort på länge.
Tema: Halloween.
Betyder: Go bananas!

Kanske är det jag som har dålig humor, men att få göra goda cupcakes som ser helt oätliga ut var så himla kul! Dels gjordes dessa för att det var Halloween men också för att fira vår vän Anna som gift sig. (Gjorde cupcakes till deras bröllopfest förra helgen).

Eftersom Anna själv är rätt bra på att skrämma upp de flesta av hennes vänner så tänkte vi igår ge tillbaka ordentligt.
Till bröllopet för ett par veckor sedan skickades blodröda rosor med uppmaningen att hon skulle vara på sin vakt och att någon vakade över henne. (Tyvärr blev hon så rädd att hon tvingade blomsterbudet att säga vem blommorna kom från.. Så det gick ju sådär :D ).

Men igår fixades nycklar till deras lägenhet. När hon gav sig ut för att köra ett ärende smög vi in i lägenheten, gömde en bandspelare på med läskiga skratt och ett tänt stearinljus på bordet. När hon sedan kom tillbaka gick hon in lägenheten, hörde skratten, såg det tända ljuset och blev skiträdd och gick ut i trappen igen.

Efter det smög vi in i trappen med champange och mat för att storma in i lägenheten. Men eftersom hon stod i trappen hörde hon oss, så det slutade med att hon gömde sig och hoppa fram och skrämde oss istället. Fan! Men hon blev jätteglad och överraskad, vilket var huvudsaken, och sen var det full rulle tills mitt i natta.

Så grattis igen Anna!
/Anneli

Klicka på bilden för att göra den större
Next previous home